Prísady:
1 kg mixu rýb - pstruh dúhový, losos, zubáč, údený losos
400 g zemiakov
2 farebné papriky
3 červené cibule
olivový olej
soľ
čierne korenie
celý strúčik cesnaku
tymián a rozmarín podľa chuti
1 buľva fenyklu
1 pór
citrónová šťava
čerstvé bylinky na záver
Postup:
V miske zmiešame nakrájané ryby, papriku a na polkolieska nakrájanú červenú cibuľu, bylinky, popučený cesnak, nakrájaný fenykel, očistený a nakrájaný pór, zemiaky spolu s citrónovou šťavou, korením a soľou. Zakvapneme troškou oleja a pridáme čerstvé bylinky. Z alobalu si vytvoríme balíčky, do ktorých vkladáme pripravenú zmes. Do každého balíčka vložíme kúsok masla, dobre zabalíme a uložíme na gril na približne 30 minút.